Foto’s

Uitbreiding van wagenpark Sloos en Zoon B.V. (najaar 2018)

Begin september 2018:

Sinds begin september hebben onze oude rupsgraafmachine welke met een BE-combinatie vervoerd moest worden vervangen voor de Mecalac 7MWR. Dit hebben wij gedaan omdat de oude rubsgraafmachine problemen gaf met parkeren in de stad, wij hebben besloten over te stappen naar een mobiele machine. De 7MWR werd naast de rijke standaarduitvoering nog voorzien van een optiepakket met o.a. vierwielbesturing, airconditioning en een auto-stop-systeem op de motor. Bovendien kreeg de machine een spatborden set, een tweede camera en werden brede Alliance banden 560/45 R22,5 gemonteerd. Om diefstal te bemoeilijken is een BMWT-Lock opgebouwd. Met een 75 pk sterke Deutz motor kan de 7MWR voor verschillende klussen ingezet worden, machinist Sietsge van der Born kan daarbij kiezen uit een aantal uitrustingsstukken, zoals een 2,24 m brede puinbak, palletvorken en diverse dieplepelbakken.

Eind september 2018:

Met de aanschaf van 3 nieuwe werkbussen van Peugeot Expert 2018 zijn wij bezig voor het creëren van een nieuwe frisse uitstraling voor Sloos & Zoon B.V.

Oktober 2018:

Eind oktober hebben wij bij Sloos & Zoon twee nieuwe Ahlmann Zwenkladers AZ 150f ingekocht. De machinisten Leo (die met zijn vorige AZ 150 ruim 23.500 uur draaide) en Marcel (re) kregen uit handen van de verkoopadviseur van Alhmann Peter Reeuwijk de sleutels van ‘hun’ shovel.

 

Haarlemmerstraat Leiden - 2017

 

 

Lammermarkt Leiden - 2017

 

 

Kinderdagverblijf - Teddy Kids

 

 

Vrouwenkerkhof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.